Menu
0
09Feb2021
Vrijstaande houtkachel

Vrijstaande houtkachel

Een vrijstaande houtkachel kan overal los van de muur in uw ruimte geplaatst worden. Met de boven- of achteraansluiting neemt een vrijstaande houtkachel weinig ruimte in beslag en is deze perfect geschikt bij beperkte ruimte. Een ander voordeel van een houtkachel vrijstaand plaatsen is dat u samen rondom het houtvuur kunt zitten. Het is natuurlijk gezellig om met z’n allen rondom de kachel te zitten.

In ons assortiment houtkachels vind u verschillende vrijstaande houtkachels. Al deze modellen hebben een verhoogd rendement, omdat deze warmte van alle kanten uitstralen. Voor elke ruimte is er wel een houtkachel te vinden dat binnen uw interieur past.

Eenvoudige installatie in elke ruimte

Ten opzichte van andere verbrandingsinstallaties is een vrijstaande houtkachel gemakkelijk te installeren. Doordat de kachel vrijstaand is, is deze ook flexibel in uw ruimte te plaatsen, waardoor deze modellen in vrijwel elk huis geïnstalleerd kunnen worden. Zo zijn de modellen met achteraansluiting vaak eenvoudig aan te sluiten op een bestaand rookkanaal. Bij een houtkachel met bovenaansluiting wordt er in 9 van de 10 gevallen gekozen voor een rookafvoer die direct omhoog gaat en eindigt met een dakdoorvoer. Dit maakt vrijstaande houtkachel in principe geschikt om in elke ruimte te plaatsen.

Een vrijstaande houtkachel zorgt voor nagenoeg volledige verbranding

De meeste vrijstaande houtkachels zijn voorzien van de nieuwste techniek, waardoor ze voor een ideale verbranding zorgen. Het stoken van deze modellen is dan ook erg aangenaam. Niet alleen zal het haardhout gemakkelijker branden, maar ook zorgt een vrijstaande houtkachel voor een hoog rendement. Dit resulteert dan weer in meer warmte in huis. Door de ideale verbranding ontstaat er volledige verbranding van het haardhout, waardoor er minder schadelijke stoffen uitgestoten worden. Voor men die milieubewuster wilt stoken zijn deze modellen een goede keuze.

Vrijstaande houtkachels van hoge kwaliteit

Als specialist op het gebied van houtkachels mogen vrijstaande modellen natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. Daarom heeft u bij ons ruime keuze aan vrijstaande houtkachels van hoge kwaliteit. Zo is er voor elke ruimte wel een passend model te vinden. 


Heeft u vragen over de aanschaf van een houtkachel? Of over een van de modellen in ons assortiment? Neem gerust contact met ons op!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief. Krijg direct 5% korting op alles

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.