Menu
0
11Nov2020
Kleine houtkachel

Kleine houtkachel

Kleine houtkachel: ideaal bij weinig ruimte! Overtuigd om te kiezen voor een kleine houtkachel? Lees dan in onderstaand artikel waar je aan moet denken bij het kopen van een compact model!

Hoeveel vermogen heb ik nodig?

Kleinere houtkachels staan vaak ook in een kleiner vertrek, waardoor het vermogen niet al te hoog hoeft te zijn. In veel gevallen is een vermogen van 4kW al voldoende om een kleiner vertrek aangenaam warm te stoken. Twijfel je over het juiste vermogen? Vraag gerust advies aan een van onze houtkachel specialisten.

Kleine houtkachels steeds populairder

Tegenwoordig zijn woningen steeds beter geïsoleerd, waardoor de vraag naar kleine houtkachels met een laag vermogen flink is gestegen. Door de vraag naar houtkachels met minder vermogen produceren fabrikanten ook steeds meer kleine en mini houtkachels. Voor veel kleinere woningen is een vermogen van 4kW voldoende om het hele vertrek warm te stoken. Wij, van Woodburner, spelen als houtkachel winkel in op de stijgende vraag naar kleine en compacte modellen. Zoek je een kleine houtkachel voor binnen of buiten? Dan heb je bij ons ruime keuze!

Waar moet je nog meer op letten?

Bij het kiezen van de juiste houtkachel is het niet alleen belangrijk om te letten op het juiste formaat en het vermogen. Onderstaande aandachtspunten zijn namelijk ook belangrijk om te checken:

Materiaal. Houtkachels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo heb je de keuze uit stalen, speksteen- en gietijzeren kachels. Verdiep je in de eigenschappen van elk materiaal en bedenk welk materiaal de beste keuze is.

Bijverwarmen of de hele kamer verwarmen. Bij het kiezen van een kleine houtkachel is het belangrijk om te bedenken of de kachel de hele kamer moet verwarmen of gebruikt wordt als bijverwarming. Aan de hand daarvan kan je het juiste vermogen kiezen.

Top 5 kleine houtkachels op Woodburner.nl

1. Houtkachel P1R Eko

kleine houtkachel

2. Werkplaatskachel W6

kleine houtkachel

3. Houtkachel model Oslo

kleine houtkachel

4. Gietijzeren kachel Eko

kleine houtkachel

5. Werkplaatskachel W14

kleine houtkachel

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief. Krijg direct 5% korting op alles

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.