Menu
0
21Jun2022
Deze houtkachel is ideaal voor op de camping

Deze houtkachel is ideaal voor op de camping

Ben jij op zoek naar een draagbare mini houtkachel voor op de camping? De mini houtkachel is een geweldige manier om jouw camping verblijf te voorzien van genoeg luxe, zonder dat het onhandig wordt. Een reden om de kachel te kiezen boven een kampvuur, is doordat het rook van de kachel door middel van de buis wordt weggestuurd. Jij en jouw familie zullen dus geen last hebben van de sterke geur van rook.

Draagbare houtkachel voor op de camping

De draagbare mini kachel is een echte must voor iedereen die van plan is om te gaan kamperen. Het is een kleine kachel die gebruik maakt van hout. Dankzij het kleine formaat is het altijd makkelijk mee te nemen, is het altijd makkelijk te installeren op de campingplaats en is het veilig in gebruik. Het is een efficiënte tool om te gebruiken tijdens het koken of om simpelweg mee op te warmen. 

Een licht model om mee te nemen

Een van de belangrijkste elementen waar je naar op zoek gaat wanneer je gaat kamperen op de camping, is efficiëntie. Je wilt spullen meenemen die makkelijk mee te nemen zijn naar een nieuwe locatie, die makkelijk te verplaatsen zijn en die niet veel ruimte in beslag nemen. De mini houtkachel sluit perfect aan bij dit uitgangspunt. Het is namelijk ontworpen om licht en klein te zijn. Doordat het gemaakt is van roestvrij staal is het duurzaam en is het erg licht van gewicht. De mini kachel is daarnaast te demonteren, zodat je met minder volume hoeft rond te lopen. Een andere manier om de kachel op te ruimen, is door de kachel simpelweg in te klappen. De handvaten aan de kachel zorgen dat je hem makkelijk kan dragen. Neem een bezoek aan Woodburner om meer over deze handige kachel te weten te komen.

Handig in gebruik

Een groot voordeel van de draagbare mini houtkachel is dat je geen moeite hoeft te doen om het aan te zetten. In tegenstelling tot een groot kampvuur, is deze houtkachel klein en compact. Het vuur is efficiënt genoeg om te gebruiken voor te koken, maar is ook een stuk makkelijker te blussen wanneer het tijd is om te stoppen. Naast het feit dat het te gebruiken is om te koken, is het nog veel meer dan dat. De kachel functioneert als een perfecte manier om jouw verblijf op te warmen tijdens de avond. Vooral tijdens het kamperen merk je dat in de avond de temperaturen flink omlaag gaan. Laat in zo’n geval de kachel na het eten nog lekker aan staan. Je zal met een lekker warme temperatuur naar bed gaan. Ook geeft de houtkachel wat meer licht. Mocht je zaklamp op zijn, ben je altijd voorzien van een alternatieve en natuurlijke lichtbron.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief. Krijg direct 5% korting op alles

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.