Menu
0
25Mei2021
5x haardhout opslaan binnen

5x haardhout opslaan binnen

Wilt u meer sfeer en warmte in de woonkamer creëren? Dan is het kiezen voor een open haard of houtkachel dé ideale manier. Er is niets fijner dan op regenachtige en koude dagen lekker warm voor het knisperende vuur te zitten.

Vanzelfsprekend is er haardhout nodig om de houtkachel of open haard te stoken. U kunt er voor kiezen om het haardhout op te bergen in de schuur, in de tuin of in de berging, maar haardhout opslag binnen biedt diverse voordelen. Een haardhout opslag in de woonkamer zorgt ervoor dat u het altijd bij de hand heeft. Daarnaast ziet haardhout er ook nog eens heel leuk en gezellig uit. In onderstaand artikel geven we vijf voorbeelden van haardhout opslag binnen in huis.

1. Opbergmand

Een opbergmand is razend populair om binnenshuis haardhout op te bergen. Afhankelijk van de grootte kunt u er wellicht niet heel veel haardhout in kwijt, maar u kunt het haardhout wel vlakbij de kachel plaatsen. Als de opbergmand leeg is, kunt u deze altijd bijvullen vanuit een tweede opslag in de tuin of berging.

2. Nis in de muur

Zoekt u naar mogelijkheden voor een stijlvolle haardhout opslag binnen? Dan is een nis in de muur meestal niet het eerste waar u aan denkt. Terwijl we in de badkamer wel vaak kiezen voor nisjes. Het maken van een grote nis voor de open haard of houtkachel geeft een stijlvol effect. Ook voor haardhout opslag binnen is een nis in de muur een sfeervolle oplossing. Houdt u van industrieel wonen? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een muur met stoere betonstuc.

3. Stapelen op de vloer

Het stapelen van haardhout op de vloer is de meest eenvoudige en goedkoopste oplossing om haardhout binnen op te slaan. Toch kan een stapel haardhout naast de houtkachel er ontzettend leuk uitzien als deze nonchalant is opgestapeld. Wel is het van belang dat de zijkanten steun hebben, anders is de kans aanwezig dat de stapel om gaat vallen.

4. Verticaal wandrek

Heeft u ruimte op de muur naast de houtkachel of haard? Dan kunt u kiezen voor een verticaal wandrek die u aan de wand kunt bevestigen. Zo kunt u het haardhout in dit rek aan de muur stapelen. Zo beschermt u uw vloer en heeft u altijd haardhout bij de hand.

5. Open kast

Voor het opbergen van haardhout is een open kast ideaal. Hoe groter de kast, hoe meer opbergruimte voor haardhout. Uiteraard moet u wel de ruimte hebben om een kast naast de houtkachel of open haard te plaatsen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief. Krijg direct 5% korting op alles

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.